Webinars

Diverse webinars


Met het 'laag-koolhydraten buffet' en het 'soep proeven' hebben we op 2 december 2021  ideeën aangereikt om een eigen workshop te organiseren bijvoorbeeld voor de verwijzers van de ketenzorg waar je mee samenwerkt. 

Het biedt mogelijkheden om op een leuke ontspannen manier je collega’s kennis aan te reiken en jezelf als diëtist een podium te geven als expert!
We hebben meer workshop-ideeën en hiermee ervaring opgedaan. Zoals het belegspel met een knipoog naar bitcoins en aandelen. 
Heel populair op het huisartsencongres was het Victor Mids Mindf*ck FOOD spel


Opzetten eigen praktijk
We geven een presentatie over de opzet van een eigen praktijk en wat DCN voor je kan betekenen.

Degenen die een eigen praktijk starten, lopen tegen veel vragen aan. DCN kan je helpen!

Wil je met iemand ‘brainen’, dan kun je onze backoffice raadplegen of een van de DCN collega’s. Met elkaar hebben we ontzettend veel ervaring met alles wat zich afspeelt in de eerstelijns gezondheidszorg!

Het lidmaatschap van DCN maakt dat je zonder extra kosten kunt voldoen aan de eisen van de wet WKKGZ. Deze wet maakt het voor paramedici met een eigen praktijk verplicht een officiële klachtenregeling te hebben.

Wanneer: maandagavond 7 november
Start: 20.15-21.15 uur
Kosten webinar: geen
Aanmelden: bestuurdcn@gmail.com

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
shopping-cartmale