Webinar Herregistratie Kwaliteitsregister Paramedici (KP)

22 mei 20.00 - 21.15 uur
Aanmelden

Starten als diëtist?

Als je een eigen praktijk start is het belangrijk om te weten waar je aan begint, dat je de risico’s goed inschat  en een goed inzicht hebt in wat het ondernemerschap  inhoudt. 

Zelfstandig ondernemerschap

De belangrijkste vragen die je jezelf het best kunt stellen voordat je verder gaat zijn “Waarom wil ik mij vrij vestigen?” en “Ben ik geschikt als ondernemer en heb ik daarvoor de benodigde kwaliteiten in huis?”.

Vrijgevestigd diëtist zijn betekent nogal wat

Het opzetten van een eigen diëtistenpraktijk vraagt een flinke investering in tijd, inzet en geld, maar is de moeite waard. Daarbij zijn een gedegen motivatie en voorbereiding belangrijk. Dit stelt DCN op de jaarlijkse startersochtend voor studenten en diëtisten die overwegen een eigen praktijk te beginnen.

Een eigen praktijk opzetten betekent initiatief nemen en marktkansen najagen.   Als zelfstandig ondernemer zijn je inkomsten niet elke maand hetzelfde. Ook moet je veel (geld)zaken zelf regelen. Bijvoorbeeld het factureren, de administratie en geld reserveren voor belastingen, ziekte en pensioen. 
Lees verder

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
searchshopping-cartmale