Webinar  Journal Club               Alleen voor leden

27 juni 19.30 - 20.45 uur
Aanmelden

                                   Journal Club

14 november 19.30 - 20.45 uur Online
Aanmelden

Waar staat DCN voor

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerste lijnsgezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Visie

DCN ziet de diëtist als dé voedingsprofessional bij uitstek. Niet alleen voor dieetadvisering maar bij alle vragen die mensen stellen over voeding. Immers een verkeerd, overbodig of niet relevant advies aan een gezond persoon kan jaren nawerken in misvattingen, producten weglaten, schuldgevoelens tot aan onvolwaardige voeding toe.

DCN geeft deze visie vorm in twee slogans verwerkt in het beeldmerk

‘Omdat een goed voedingsadvies een specialist vereist’
‘De diëtist is er voor alle voedingsvragen’Missie

DCN ondersteunt haar leden in de breedste zin van het woord, zowel bij de voedings-en dieetadvisering als bij de praktijkvoering.
DCN helpt diëtisten zich verder te professionaliseren door samenwerking met de voedingswetenschap, scholing via de DCN Academy (link) en het ontwikkelen van voorlichtingsmaterialen ter ondersteuning van de consulten.

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
searchshopping-cartmale