Webinar  Journal Club               Alleen voor leden

27 juni 19.30 - 20.45 uur
Aanmelden

Journal Club 14 november 19.30 - 20.45 uur Online

Aanmelden

Scholing Ketogeen Dieet Wetenschappelijke onderbouwing en praktische toepassing

Aanmelden

Klachten en geschillen

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerste lijnsgezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Klachtencommissie/Zorggeschil                                                            
Mocht u ontevreden zijn over geleverde zorg dan willen wij dat graag weten. En willen we dit met u bespreken om tot een oplossing te komen. U kunt uw onvrede of ongenoegen het beste eerst bespreken met de betrokkene en/of diens leidinggevende. Soms is dat al genoeg om tot een oplossing te komen. Wacht hier niet te lang mee. Wanneer in een vroeg stadium een oplossing wordt gevonden, voorkomt dat veel onbehagen. Komt u er met de betrokken diëtist niet uit, neem dan contact op met DCN via info@dcn-dietist.nl. Wij hebben een eigen klachtenfunctionaris. Voor meer hulp zijn wij aangesloten bij de landelijke klachtenbemiddeling van Quasir. Voor geschillen is DCN aangesloten bij de geschilleninstantie Zorggeschil.

Voor meer informatie zie leden info (Wkkgz)


Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
shopping-cartmale