Webinar  Journal Club               Alleen voor leden

27 juni 19.30 - 20.45 uur
Aanmelden

Journal Club 14 november 19.30 - 20.45 uur Online

Aanmelden

Scholing Ketogeen Dieet Wetenschappelijke onderbouwing en praktische toepassing

Aanmelden

Veilig communiceren met ZorgMail voor leden Diëtisten Coöperatie Nederland

Waarom veilig communiceren
Veilig omgaan met privacygevoelige gegevens is een belangrijk onderdeel bij de behandeling van uw patiënt. Binnen de zorg is veilig elektronische gegevensuitwisseling van onder andere laboratoriumuitslagen, specialistenbrieven, radiologieverslagen etc. al jaren een feit.

Op grote schaal wordt met huisartsen en (para)medici zoals verloskundigen, diëtisten, psychologen en nog vele andere eerste- en tweedelijnszorgverleners via ZorgMail gegevens uitgewisseld.
Hoe werkt het?
Met ZorgMail kunt u veilig patiëntgevoelige informatie elektronisch uitwisselen met uw ketenpartners. Of het nu gaat om het verzenden van een behandelverslag, het ontvangen van een (verwijs)brief of het uitwisselen van bestanden met uw ketenpartners, het is allemaal mogelijk met ZorgMail.

Het gebruik van ZorgMail scheelt u tijd, papier, inkt, enveloppen, postzegels en de nodige wandelingen naar de brievenbus, terwijl de bescherming van persoonsgegevens optimaal is.

Als ZorgMail gebruiker kunt u veilig met de gehele ZorgMail Community communiceren. Er zijn al ruim 13.000 organisaties deelnemer en dit aantal groeit nog dagelijks.
ZorgMail gekoppeld met uw “XIS” oplossing
Een groot aantal informatiesystemen hebben hun systeem al gekoppeld met ZorgMail. Dit maakt het gebruik van ZorgMail nog plezieriger omdat u al uw correspondentie binnen uw elektronische informatiesysteem kunt afhandelen.
ZorgMail als “standalone” oplossing
ZorgMail is echter ook prima te gebruiken los van uw elektronische informatiesysteem. ZorgMail kent een eigen omgeving welke u via een browsersoftware kunt benaderen en waar u berichten kunt verzenden en ontvangen naar andere ZorgMail deelnemers.

Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Join de community en start nu met ZorgMail!

Om u te verwelkomen als nieuwe klant kunnen wij u een korting aanbieden op de entree- en implementatiekosten van maar liefst € 126,50.
Voor een praktijk van 1-5 zorgverleners bedraagt een abonnement op ZorgMail:
• € 15,28 per maand voor het abonnement ZorgMail en LifeLink;
• Eenmalig kosten € 100 euro (normaal €226,00);
• Prijzen zijn exclusief BTW.
Het benodigde ZorgMail en LifeLink abonnement kunt u aanvragen via de aanmeldwizard van ZorgMail. Om gebruik te maken van de ZorgMail korting stuurt u een mail naar bestuurdcn@gmail.com.
Deze actie is uitsluitend geldig in de periode vanaf 1 mei 2017 tot en met 31 juli 2017.

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
shopping-cartmale