Vacature bij Diëtistenpraktijk ProVie-and

Gezocht: enthousiaste en initiatiefrijke diëtist voor 8 -16 uur
 
Diëtistenpraktijk ProVie-and is in 5 jaar sterk gegroeid en verzorgt spreekuren voor cliënten in diverse kernen op het prachtige eiland Goeree – Overflakkee www.provie-and.nl 
Daarom zoeken we voor  8 – 16 uur een collega-diëtist die, net als wij, ondernemend is en op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen. We helpen onze cliënten met allerlei voedingsvragen, vooral als het gaat om overgewicht / obesitas, CVRM, DM2, maagdarmproblemen, oncologie en ondervoeding. Wij geven persoonlijk advies op een van de locaties of, bij medische indicatie, bij de mensen thuis. 
 
4 Redenen waarom dit iets voor jou is

  • Je haalt, net als wij, plezier uit één-op-één gesprekken met je cliënten en je wilt ze helpen gezonder te leven of beter om te gaan met hun ziekte. En je vindt, net als wij, dat coachen beter werkt dan sturen.
  • Omdat je het prettig vindt om zelfstandig te werken en niet altijd op een plek te zijn. Je vindt het belangrijk om goede contacten te hebben met samenwerkingspartners.
  • Omdat je je wilt inzetten voor de groei van de praktijk en hierin ook initiatief wilt nemen, bijvoorbeeld door het geven van voorlichting of andere werkzaamheden.
  • Omdat je al een paar jaar actief bent in de diëtetiek en je gelooft dat persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk zijn.

Natuurlijk heb je het HBO-diploma  ‘Voeding en Diëtetiek’ op zak en je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (inclusief aantekening voor DTD)

Wil jij ons team versterken?
Mail je cv en korte motivatie naar Willie Bennik  w.bennik@provie-and.nl.

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
shopping-cartmale