Webinar Herregistratie Kwaliteitsregister Paramedici (KP)

22 mei 20.00 - 21.15 uur
Aanmelden

Sylvia van Daalen

In 1992 rondde Sylvia van Daalen de 4 jarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek af aan de Hogeschool Nijmegen. Direct daarna startte zij een zelfstandige praktijk in Arnhem. Ze ondersteunt het bestuur van de Diëtisten Coöperatie Nederland (www.dcn.nu) en is daarnaast lid van diverse adviesraden. Vanzelfsprekend werkt ze samen met andere deskundigen, zoals huisartsen, psychotherapeuten, fysiotherapeuten, cesartherapeuten. 

Uit een recent interview met Sylvia door de De Gelderlander:
“In mijn vak moet je eten en drinken vooral leuk vinden. Hoe kun je anders de levensvreugde invoelen die men uit voeding haalt. Vervolgens krijgt een persoon van de huisarts te horen dat hij of zij om medische reden, of gewoon als preventie om gezond te blijven anders moet gaan eten. Voor mij is daarbij het inpassen in uw persoonlijke leefstijl belangrijk.”

Voeding is ook genieten, gezelligheid, gastvrijheid. Soms is het lastig een balans in te vinden, ik kan u daarbij helpen. We stellen samen een behandelplan op. Naast de mondelinge informatie ontvangt u het Voedings-en Leefstijlboek (DCN).

Sylvia van Daalen staat ingeschreven bij zowel het BIG register als het landelijk Kwaliteitsregister paramedici. Het kwaliteitsniveau van de diëtist wordt gewaarborgd door een verplicht aantal bij- en nascholingen.

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
searchshopping-cartmale