Webinar  Journal Club               Alleen voor leden

27 juni 19.30 - 20.45 uur
Aanmelden

Journal Club 14 november 19.30 - 20.45 uur Online

Aanmelden

Scholing Ketogeen Dieet Wetenschappelijke onderbouwing en praktische toepassing

Aanmelden

Supermarkt app Hiiper vergelijkt prijs boodschappen

AMSTELVEEN – Consumenten hoeven nooit meer te veel te betalen voor hun boodschappen. Dit zeggen de makers van de supermarktapp Hiiper.

De supermarktapp Hiiper laat consumenten zien bij welke supermarkt zij hun favoriete merken en producten voor de laagste prijs kunnen kopen. De prijzen en aanbiedingen van tien verschillende supermarktformules worden vergeleken, aldus Hiiper op zijn website. Hiiper zegt dat het de prijzen vergelijkt van onder meer Albert Heijn, Boni, Coop, Dekamarkt, Hoogvliet, Jumbo, Plus, Spar en Vomar.

Complete boodschappenlijst

Hiiper laat niet alleen zien waar welke producten het goedkoopst zijn, maar berekent ook de complete boodschappenlijst om zo te bepalen welke supermarkt het goedkoopst is. ‘Voeg de producten die je nodig hebt toe aan je boodschappenlijstje van deze week. Elke keer als jij een product toevoegt berekent Hiiper direct wat de prijs van je lijstje is bij alle supermarkten in jouw omgeving’, aldus Hiiper.

21 februari 2017 | bron: FoodPro Network

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
shopping-cartmale