Webinar Herregistratie Kwaliteitsregister Paramedici (KP)

22 mei 20.00 - 21.15 uur
Aanmelden

Diëtisten Coöperatie Nederland

Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) is een landelijk netwerk van vrij gevestigde diëtisten. DCN stelt zich ten doel de belangen te behartigen van haar leden. De organisatievorm biedt de mogelijkheid om afspraken te maken over de kwaliteit van de praktijkvoering. DCN denkt hiermee een aantrekkelijke partner te zijn voor zorgverzekeraars, instanties en bedrijfsleven, waardoor gezamenlijke overeenkomsten voor de leden kunnen worden afgesproken.

[fusion_builder_container hundred_percent="yes" overflow="visible"][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="no" center_content="no" min_height="none"][gravityform id="5" title="false" description="true" ajax="true"][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
searchshopping-cartmale