Webinar Herregistratie Kwaliteitsregister Paramedici (KP)

22 mei 20.00 - 21.15 uur
Aanmelden

DCN Academy 4 april

Met o.a. Frits Muskiet, die in een masterclass over vitamine D, het 'wondervitamine' van alle kanten belicht. Verder spreekt Gerald Hengstman, neuroloog en voorzitter Raad van Bestuur, Stichting MS Zorg Nederland. Gerald verzorgt een presentatie over het ziektebeeld bij MS. Daarnaast gaat hij in op de doelstelling van MS Zorg Nederland:   iedereen met MS in Nederland moet laag-drempelig toegang hebben tot optimale deskundige multidisciplinaire zorg, in de eigen directe omgeving, in iedere fase van de ziekte en met zoveel mogelijk eigen regievoering. Door onze DCN leden Marian Noordam en Corine Helfrich, beiden al zeer geruime tijd werkzaam op het gebied van MS,  worden de voedingsadviezen bij MS  verder verdiept.

Zorgverzekeraar VGZ is aanwezig om een toelichting te geven op beleid en visie t.a.v. dieetpreparaten. En daarnaast hebben we tal van keuze workshops o.a. de zichtbare diëtist, plantaardige voeding.  Lees hier meer

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
searchshopping-cartmale