Webinar  Journal Club               Alleen voor leden

27 juni 19.30 - 20.45 uur
Aanmelden

Journal Club 14 november 19.30 - 20.45 uur Online

Aanmelden

Scholing Ketogeen Dieet Wetenschappelijke onderbouwing en praktische toepassing

Aanmelden

Een bericht van Alliantie Voeding in de Zorg

Voeding- en vochttekorten vormen een probleem in de gezondheidszorg, met gevolgen voor gezondheid en welbevinden van patiënten en kosten van zorg. Verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en verzorgenden, maar ook andere beroepsgroepen, spelen een belangrijke rol bij het signaleren van voeding- en vochttekort, nemen van maatregelen om dit te voorkomen of op te lossen, en bewaken dat de zorg goed verloopt en het probleem vermindert. Om verpleegkundigen en verzorgenden hierbij te ondersteunen wordt in opdracht van V&VN en ZonMw een nieuwe kwaliteitsstandaard ontwikkeld: deze moet handvatten geven voor goede zorg, inhoudelijk en organisatorisch. Als eerste stap zijn we op zoek naar de meest dringende knelpunten in de zorg rondom dit thema. Daarvoor hebben we de inbreng vanuit het veld nodig!

Op 29 maart hebben zorgverleners, cliënten/patiënten, mantelzorgers en onderzoekers de kans om ervaringen te delen over voedings- en vochttekorten in de zorg. Tijdens deze bijeenkomst doen we het nèt even anders: de deelnemers gaan zelf aan de slag om een agenda met punten op te stellen die ze belangrijk vinden, waarover ze vervolgens met elkaar in gesprek gaan. Hun inbreng vormt hiermee de basis voor de toekomstige kwaliteitsstandaard van de zorg rondom voeding- en vochttekort.

In het kort
Datum: Vrijdag 29 maart, 12.30 – 18.00 uur
Locatie: Groene Hub, ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede
Kosten: Gratis

Vragen of aanmelden via vonkn@pallashrc.com of 010 447 4449

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
shopping-cartmale