Webinar  Journal Club               Alleen voor leden

27 juni 19.30 - 20.45 uur
Aanmelden

Journal Club 14 november 19.30 - 20.45 uur Online

Aanmelden

Scholing Ketogeen Dieet Wetenschappelijke onderbouwing en praktische toepassing

Aanmelden

De inschrijving voor de DCN Academy van 18 september is geopend!

De inschrijving voor de DCN Academy van 18 september is geopend!
De eerste sprekers zijn bekend

Prof. Renger Witkamp (WUR) zal een scholing geven over de invloed van medicatie op de voedingstoestand en ook andersom: de invloed van voeding op de werking van medicatie.
Aan de Wageningen Universiteit wordt professor Witkamp als docent hoog gewaardeerd door de studenten. We zijn dan ook blij dat hij 18 september aanwezig kan zijn om ons bij te praten over de invloed van medicatie.

Dr. Jan Westerink, internist-vasculair geneeskundige UMC
Jan Westerink behandelde op de DCN Academy van 30 januari de NHG standaard  Chronische Nierschade. Zijn onderdeel werd zeer hoog gewaardeerd: een 8,6 voor de inhoud en een 8,8 voor de presentatie.
Opmerkingen op het evaluatieformulier gaven aan dat de deelnemers hem graag terug willen zien. Op 2 april jongstleden is de nieuwe NHG richtlijn CVRM uitgekomen. Een goede aanleiding om Jan Westerink te vragen de veranderingen op een rijtje te zetten en toe te lichten.
Aanmelden DCN Academy 18 september

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
shopping-cartmale