Felicitatiepagina 2018-01-18T13:43:02+00:00

Feliciteer DCN met haar 25 jarig jubileum

Schrijf hier uw felicitatie, anekdote en/of herinnering aan DCN. Graag voorzien van een bijpassende (portret-) foto. In de aanloop naar ons jubileum op 2 december 2016 zullen wij hiervan zoveel mogelijk publiceren op deze pagina.

Alvast hartelijk dank!

Marcel Gerbrands, VideoMedisch

In mijn welgemeende felicitatie wil ik mijn complimenten uitspreken voor de gedreven inzet van de medewerk(st)ers, de gebundelde kennis en het ondernemerschap van de coöperatie. Vanuit mijn filmisch-didactische perspectief hoop ik, dat DCN zich blijft inzetten voor een cliëntgericht, effectief kennis-delen, met alle middelen waarover we in dit digitale tijdperk beschikken.

Prof dr Jaap van Binsbergen, Emeritus hoogleraar Voedingsleer en Huisartsgeneeskunde Radboud Universiteit Nijmegen

Jullie jubileum is een felicitatie waard: vanzelfsprekend; bij deze! Maar belangrijker is natuurlijk jullie cruciale werk: het uitdragen van voedingskennis en het zoeken naar alledaagse oplossingen voor ingewikkelde voedingsvragen waar patiënten voor komen te staan. Met andere woorden: de verbinding tussen teken- en eettafel. En dan is er nog iets anders: de rol van vaandeldragers. In de oeverloze brei van voedingswaanzin die dagelijks over ons heen wordt uitgestort, zijn de wetenschappelijk georganiseerde diëtisten degenen, die de rechte lijn moeten bewaken, keer op keer zin van onzin moeten onderscheiden en stelling moeten nemen tegen ongefundeerde uitspraken en stromingen. Hulde voor

Gerja van Hunen

DCN, van harte proficiat met dit mooie 25-jarig jubileum. DCN , een coöperatie voor en door ondernemende diëtisten! Als de dag van gisteren kan ik mij nog herinneren dat we hard werkten aan de oprichting van de VZFD , de voorloper van de DCN. Vele uren tot laat in de avond hebben we als bestuursleden van het 1e uur vergaderd, de vereniging in de steigers gezet en ideeën uitgewerkt om leden te werven voor de net opgerichte vereniging. Allemaal nog in een tijdperk dat we veel papieren post te verwerken hadden. Email was nog nauwelijks inzetbaar omdat bijna niemand

Majorie Former en Corien Maljaars

Bestuur en alle DCN-collega's, We feliciteren jullie van harte met het 25-jarig jubileum. De afgelopen jaren hebben we met plezier verslagen van de DCN-symposia en -studiedagen gemaakt. We hopen op een prettige voortzetting van onze samenwerking, om te beginnen het feestelijke jubileumcongres op 2 december!  

Voeding Nu

Het hele team van Voeding Nu feliciteert DCN en al haar collega's met het 25-jarig jubileum. Een mooie prestatie om trots op te zijn. Wij zijn blij met een professionele organisatie als DCN te mogen samenwerken. Hartelijk dank daarvoor. Namens alle collega’s van Voeding Nu.

Ad Schellekens, huisarts

Beste diëtistes, Van harte geluk gewenst met U 25 jarig jubileum. In de eerste lijn is de diëtiste een onmisbare schakel wat met de moderne leefwijzes nog belangrijker wordt. Samenwerking zal nog belangrijker worden zodat de patiënten nog langer een kwalitatief beter leven hebben. Wij zijn blij met de samenwerking met U allen.  

Prof. dr. Lisbeth Mathus-Vliegen, MDL arts

Ik herinner me nog de oprichting van de DCN 25 jaar geleden: toen toch een andere groep van dietisten dan die van de NVD omdat het zelfstandig ondernemerschap zo tekenend voor deze groep was en de problematiek van de 1e lijn zo heel anders dan die van de 2e en 3e lijn! Het houden van voordrachten en de samenwerking was dus heel anders, meer back to basics en meer bij de dagelijkse realiteit van de dag maar ongelooflijk uitdagend, prettig en leuk!! Ik wens de DCN alle goeds en voorspoed toe met vele voedingsvraagstukken en arbeidsinzet!

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie feliciteert DCN met haar 25-jarig jubileum en dankt haar voor de goede en nuttige contacten tussen fysiotherapeuten en DCN-leden in de regio. Dergelijke contacten bewijzen het nut van een organisatie als DCN in het gezamenlijke streven om daadwerkelijk te bouwen aan het voorkomen van gezondheidsklachten in de samenleving, waardoor op langere termijn bespaard wordt op de kosten van de gezondheidszorg in ons land. Fysiotherapeuten, verenigd in het KNGF en experts in houding en beweging, werken daar dagelijks aan. Samenwerking met organisaties als DCN brengen dat doel dichterbij.

PIT Actief

Gefeliciteerd met jullie 25-jarig bestaan. Jullie expertise is van levensbelang omdat jullie informatie die over voeding circuleert in het juiste perspectief kunnen zetten. Belangrijk: voor de consument, de cliënt en de zorgverlener in de 1e lijn. Jullie werk in de 1e lijn laat mensen profiteren van de positieve effecten van voeding bij ziekte en gezondheid. Ga zo door.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Voeding en Diëtetiek

Voor alle DCN collega’s, van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum. Wat hebben jullie met elkaar in 25 jaar de eerstelijns gezondheidszorg op de kaart gezet, iets om trots op te zijn. Hartelijk dank voor de prettig samenwerking! Namens alle collega’s van de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Annemieke van Ginkel-Res

Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal. Al 25 jaar bezig met het faciliteren van de ondernemende diëtist in de zelfstandige praktijk. Een welkome aanvulling op de werkzaamheden van de NVD. Namens mijzelf en Diëtheek wens ik het bestuur, en Willy in het bijzonder, een feestelijke dag op 2 december 2016. Op naar de volgende 25 jaar!

Robert Versteegh, Fys’Optima

DCN leden en bestuur: van harte gefeliciteerd namens alle 293 Fys'Optima praktijken! Zo'n 25 jarige verjaardag kan alleen worden gevierd wanneer je als cooperatie van toegevoegde waarde bent voor je leden en andere betrokkenen. Ik heb van dichtbij mee mogen maken hoe het DCN bestuur zich inzet voor haar leden en de steun en waardering die het bestuur van haar leden hiervoor krijgt. Rest mij jullie een veel belovende en mooie toekomst toe te wensen en natuurlijk 2 december een inspirerende en gezellige verjaardag!

An Rijk-Marquering

Zo gauw ik iets verneem over DCN word ik nog steeds een beetje warm van binnen en nu dit jubileum mee mogen vieren is geweldig. Sinds gisteren heb ik het uithangbord van DCN weer te voorschijn gehaald.om af en toe naar te kijken. En op onze 50jarige bruiloft in mei vorig jaar heb ik na mijn speech alle gasten verwend met een voedingsdagboek van DCN .daar was iedereen heel blij mee.. en het DCNschort draag ik geregeld bij mijn kookcursussen. Van harte gefeliciteerd allemaal!!!

Anneke Geerts Diëtist en publicist

Gefeliciteerd. Ik wens jullie een prachtige dag toe, geniet van alles wat jullie hebben bereikt

Gerda Feunekes (Voedingscentrum)

Van harte gefeliciteerd met 25 jaar DCN, namens het hele Voedingscentrum. DCN-diëtisten zijn deskundig op vele terreinen van voeding, van adviezen over gezonde voeding tot complexe dieetbehandeling. Jullie dragen op deze manier structureel bij aan een gezonder Nederland.

Hogeschool van Amsterdam, Voeding en Diëtetiek

Van harte gefeliciteerd DCN met jullie jubileum. Ga door met het goede werk en samenwerking in het land. Op naar de volgende 25! Namens de docenten van de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Amsterdam

Docententeam, De Haagse Hogeschool

Proficiat met het 25 jarig jubileum. Jullie zijn als coöperatie een prachtig voorbeeld hoe je het vak diëtetiek in de eerstelijns gezondheidszorg stevig neerzet. Laat jullie werk een inspiratie blijven voor onze studenten en aankomende diëtisten. Dank voor de prettige samenwerking DCN! Het docententeam, opleiding Voeding en Diëtetiek van De Haagse Hogeschool

Dr. Ir. Peter J.M. Weijs, Lector Gewichtsmanagement, Hogeschool van Amsterdam en VU medisch centrum

Hierbij wil ik de DCN van harte feliciteren met het 25 jarig jubileum. En als prominente voorzitter ook mijn felicitaties aan Willy Gilbert, maar ook de andere zeer betrokken en actieve leden voor het vormgeven van de DCN en haar activiteiten. Ik heb de DCN leren kennen als een alerte groep die snel in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen; wel zo handig voor zelfstandig gevestigde dietisten natuurlijk! Ook in de samenwerking was de DCN altijd zeer responsief en actief. De DCN heeft altijd oog gehad voor professionalisering van de dietist, en heeft daar consistent vorm aan gegeven. Tevens is

Sara van Grootel, Diëtist, stichting Diabetes Nutrition Organisation (DNO)

DCN gefeliciteerd met jullie 25-jarig jubileum! Ik ben ooit met jullie in aanraking gekomen middels mijn stage bij Willy Gilbert en twee DCN diëtisten. Mooi om te zien dat jullie hart voor het vak hebben en de deskundigheid van de dietist willen uitdragen! Ik wens jullie nog (minimaal) 25 jaar succes hiermee!

Ignace Janssen, Chirurg

'Ik feliciteer DCN met hun 25 jarig jubileum!' Als bariatrisch chirurg heb ik met veel plezier met jullie samengewerkt. De mensen die ik naar jullie verwezen heb, kwamen altijd enthousiast weer terug. Ik wens jullie veel succes voor de toekomst!' Ignace Janssen, chirurg