Webinar  Journal Club               Alleen voor leden

27 juni 19.30 - 20.45 uur
Aanmelden

Journal Club 14 november 19.30 - 20.45 uur Online

Aanmelden

Scholing Ketogeen Dieet Wetenschappelijke onderbouwing en praktische toepassing

Aanmelden

30 jarig jubileum DCN

De Diëtisten Coöperatie Nederland viert dit jaar haar 30-jarig jubileum. Voorzitter Willy Gilbert – Peek over haar trots op het diëtistenvak en de DCN.

‘Omdat een goed voedingsadvies een specialist vereist’. Dit is de slogan van de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) en niet zonder reden: “Er is de laatste tijd veel aandacht voor voeding en wat wel of niet gezond is. Hierdoor is er ook meer ruis en miscommunicatie. In dit steeds grotere krachtenveld kan de diëtist zeker laten zien welke meerwaarde hij of zij biedt; vanuit de wetenschap een voedingskundig advies geven wat past bij de leefstijl van de persoon die tegenover je zit”, aldus Willy Gilbert – Peek, voorzitter van de DCN. Dit is volgens haar de grote kracht van de diëtist, het geven van een persoonlijk voedingsadvies op maat. Van praktische informatie aan de consument tot het overleg met de arts over de beste (voedings)zorg en het lezen van wetenschappelijke literatuur. De diëtist kan als geen andere meepraten op alle niveaus.

Wil je ook lid worden ?

DCN is een beroepsorganisatie voor diëtisten in de eerstelijnszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en andere verwijzers.
Info lidmaatschap DCN

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 
Stel je vraag
shopping-cartmale